fbpx
Zoef

Zoef

Virtueel hulpje

Waf! Wrrrraf! Wwww… www… waf! WRAF WRAF WRAF!

Grapje! Ik ben een hond, maar ik kan wel normaal tegen je praten hoor. Ik ben een virtueel hulpje in Letterster. Dat betekent dat ik bij je ben als je de oefeningen maakt. Ik vertel je bijvoorbeeld of je het goed hebt gedaan. Waf, gezellig!

Letterster is een product van:

logo-footer-cedin
logo-footer-marant
Liesan Vriezekolk

Liesan Vriezekolk

Letterster-orthopedagoog

Liesan is orthopedagoog bij Marant Behandelpraktijk. Zij houdt zich bezig met de diagnostiek van dyslexie. Daarnaast ondersteunt zij kinderen met leer- en gedragsproblemen.

Liesan is altijd gemotiveerd om het beste uit ieder kind te halen. Zij heeft daarbij aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Daarnaast is Liesan spontaan en enthousiast in haar werk. Ze is behulpzaam, nauwkeurig en gedreven. Haar passie is om kinderen zich zo goed mogelijk te laten ontplooien binnen de mogelijkheden die zij hebben.  Liesan geeft niet op en probeert samen met het kind de doelen te behalen. Daarbij zorgt ze voor de juiste afstemming met het kind, de ouders en de school.

Eerlijkheid en openheid vindt Liesan belangrijk. Ze gaat problemen niet uit de weg maar ziet oplossingen om een goed resultaat te behalen. Wederzijds vertrouwen is hierbij het sleutelwoord.

Letterster is een product van:

logo-footer-cedin
logo-footer-marant