fbpx

Letterster-abonnement

Een standaard Letterster-jaarabonnement bestaat altijd uit 4 x 12 persoonlijke lessen die steeds in 3 maanden*  gemaakt worden. Het programma is het meest effectief als een les op meerdere momenten in een week wordt geoefend.

 

Letterster op school

Ook op school kan gewerkt worden met Letterster. Schoolabonnementen worden aangeboden door Lexima. Klik hier voor meer informatie en bestellen. 

Het standaard jaarabonnement bestaat uit 4x:

omsomming-abbo-home-2

Je betaalt      voor dit Letterster-abonnement

* Het abonnement is een op de gebruiker afgestemd persoonlijk lespakket. Het kind start met de uitgebreide intaketoets, waarmee de vaardigheden van het kind worden getest. Op basis van de uitkomsten worden 12 lessen op maat aangeboden. Het programma is het meest effectief als er 1 les per week wordt uitgevoerd en als er op meerdere momenten in een week wordt geoefend. Er is gedurende de 12 weken de mogelijkheid om 1 week pauze te nemen. Na de 13 weken start het volgende blok van 12 lessen. In een jaarabonnement zitten 4 x 12 lessen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Als je bestelt kun je direct het bedrag met iDeal betalen. Heb je eenmaal een account dan kun je te allen tijde vanuit de applicatie je abonnement verlengen.

Extra Letterster-account
Je ontvangt 20% familiekorting op de aanschafprijs van een nieuw Letterster-abonnement. Wil je bijvoorbeeld een broertje of zusje aanmelden? Dan kun je eenvoudig een extra account aanmaken. Plaats hiervoor een nieuwe bestelling via de website en voer de kortingscode in die je bij het eerste Letterster-abonnement ontvangen hebt.

Letterster is een product van:

logo-footer-cedin
logo-footer-marant